Dakrenovatie

Dakrenovatie voor bedrijven en particulieren

Om ervoor te zorgen dat uw dak zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om tijdig uw dak te (laten) inspecteren en eventueel te repareren. Helaas is veroudering, vervuiling of beschadiging van het dak niet altijd te voorkomen. Wanneer onderhoud of reparatie niet meer voldoende is, is het tijd voor een dakrenovatie.

Wanneer is dakrenovatie nodig?

Wanneer een dakrenovatie nodig is, is vaak moeilijk te zeggen. Zeker wanneer er onvoldoende inzicht is. U heeft kennis en ervaring nodig om dit te kunnen beoordelen. Om achter de status van uw dak te komen, kunt u een dakinspectie laten uitvoeren. Aan de hand van de dakinspectie krijgt u een idee van de status van het dak en of een dakrenovatie nodig is.

Een complete dakrenovatie

Wij komen graag met u in contact om de situatie van uw dak te bekijken om te kijken of een dakrenovatie nodig is. Daarbij wordt gelet op de kwaliteit van de dakbedekking en alle aanverwante zaken zoals de hemelwaterafvoer, overlopen en dakgoten. Daarnaast kunnen we met u meedenken over de mogelijkheden voor verduurzaming, zoals over het aanbrengen van isolatie. Op basis van de dakinspectie ontvangt u een offerte voor de uit te voeren dakrenovatie. De materialen die worden gebruikt voor de dakrenovatie zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Dakrenovatie offerte opvragen?

HEEFT U EEN DAKRENOVATIE KLUS EN WILT U DAT ER EEN DAKDEKKER LANGSKOMT?
VRAAG EEN DAKRENOVATIE AAN

Een dakrenovatie bestaat uit het volledig of gedeeltelijk vervangen van de dakbedekking. Door te kiezen voor een dakrenovatie wanneer dit nodig is, voorkomt u jaarlijkse reparaties aan uw dak.

Vraag hier uw vrijblijvende dakdekker offerte aan